Disney elfjes!

Ja, ik ben een Disney fan. Er is een periode geweest dat ik elk jaar rond Kerst naar Disneyland ging. Onze huwelijksreis in Florida eindigde dan ook in The Magic Kingdom, heerlijke herinneringen! En nu begint Manon de leeftijd te krijgen dat ze ook van Disney begint te genieten.

Eerst en vooral is er het Disney Junior kanaal dat we hebben op digitale tv. We namen op een gegeven moment een gezinspakket: Erik wilde basketbal kunnen zien, ik wilde Syfy, de kinderkanalen zaten mee in het pakket. Op Disney Junior is onze meid enorm fan van Mickey Mouse Clubhouse en van Special Agent Oso. Maar dat zijn allemaal korte dingen. Tijd voor Disney langspeeltekenfilms!

Komt er nu niet net een super schattige film over Tinkelbel uit zeker?

Het verhaal is typisch Disney: Blijkbaar zijn er zomerelfjes en winterelfjes, maar ze mogen niet in elkaars gebied komen. Tinkelbel kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en steekt over, waar haar vleugels vreemd beginnen te twinkelen en ze elfje Sneeuwkristal ontmoet. Wat is het geheim van die twinkelende vleugels? En hoe gaan ze de elfenstofboom redden wanneer die plots bedreigd wordt door de vrieskou?

tinkerbell secret of the wings

Manon keek haar ogen uit, en kroop op spannende momenten dicht bij mij, maar ze genoot met volle teugen 🙂 ze is dus ook fan, een heerlijk excuus voor mij om mijn innerlijk kind er weer te pas en te onpas uit te laten!

Disney’s Tinkerbell Secret of the Wings, vanaf 12 december verkrijgbaar op DVD en Blu Ray. Tot 31/12/2012 loopt er in sommige winkels ook een actie waarbij je een Phineas and Ferb of Prep Landing kerst DVD gratis krijgt bij aankoop van deze film.

One thought on “Disney elfjes!

  1. fie

    zalig hé zo samen film kijken. Hier passeren vooral cars, toy story en finding nemo de revue maar onlangs wel samen Brave uitgekeken (stiekem omdat ik die zo graag wou zien)

Geef een reactie