Schoolvrije dag

Wat doet een mens zoal op een herfstige schoolvrije dag? We gingen in Blaasveld naar een piano kijken die in veel te slechte toestand bleek te zijn. We gingen naar de Cora om een nieuwe broek voor Manon met mijn mooie kortingsbon en om benodigdheden voor haar verjaardagstaart. En tussendoor bakten we samen steviapannenkoeken in de vorm van beertjes met mijn beertjespan. Een fijne dag.

20121121_123001.jpg

Alleen spijtig van het kleuterdrama dat er ’s avonds volgde toen ze haar patatten niet wilde opeten, niet wilde slapen, haar tanden persé 2x wilde poetsen, enz… terwijl de mini dan maar aan synchroon bleiten deed en zijn gezichtje open klauwde. Ik kan er nog niet van over hoe ijzig kalm ik ben kunnen blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s