Feeling hot, hot, hot!

Jaja, we waren allemaal aan het klagen in juli dat het zo koud bleef, dus heeft de zomer eens wraak genomen zie. Wat een weekend! Ik kan u zeggen:

– hoe je het ook draait of keert, die ondingen van een steunkousen bewezen nog maar eens hun nut toen ik zaterdag naar een trouwfeest ging, ik heb zelfs schoenen met hoge hakken kunnen dragen tot 22u30!
– voor die schoenen met hakken ben ik ook mijn kinesiste en ostopate dankbaar, toen ik zwanger was van Manon zou het niet waar zijn geweest
– grote kandelaars met een 8-tal brandende kaarsen per tafel geven een romantische sfeer, maar verschrikkelijke hitte in een feestzaal
– ook deze baby heeft gevoelige oren, dus een DJ die zich eens goed laat gaan aan de volumeknop en fluitende en joelende genodigden zorgen voor een schoppende, duwende baby in de buik en een reeks harde buiken achteraf, leve de comfy zetels in de kleine salons
– een zwembad in de tuin de dag erna is een heerlijkheid
– een goeie ventilator is een must om muggen weg te houden
– dat ik de vrouwen beklaag die nog verder in hun zwangerschap zitten dan ik
– dat ik de vrouwen die dit weekend bevallen zijn nog meer beklaag, want ziekenhuizen hebben geen airco
– je haarkleuring opfrissen doet wonderen voor je humeur
– Ben & Jerry’s Cookie Dough ijs blijft het beste
– zelfgemaakte iced tea smaakt nog zo lekker

En ten slotte: jippie het gaat minder warm worden!

Geef een reactie