Hampton Bays: Make It Happen

Het Belgische kledingmerk Hampton Bays is begonnen met een charity programma ‘MAKE IT HAPPEN’ waarbij elk jaar een goed doel in de kijker wordt gezet. Dit jaar staat MAKE IT HAPPEN in het teken het typische T-shirt, dat ter gelegenheid van de 20ste  verjaardag van Hampton Bays opnieuw werd uitgebracht.

Een goed doel steunen vergt geld, en hiervoor hebben ze een leuk concept bedacht. Bekende personen werden ingeschakeld als ontwerpers om van het Hampton Bays T-shirt een uniek stuk te maken. Stijn Van de Voorde, Charlotte Leysen, Adriaan Van den Hoof, Siska Schoeters, Tatyana Beloy, Tiany Kiriloff en Fien Sabbe lieten zich volledig gaan en maakten elk van 1 T-shirt een uniek exemplaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar er bleken nog meer creatieve zielen onder de BV’s te zijn. Evy Gruyaert, Sofie Van Moll, Jani Kazaltzis, Barbara Sarafian, Lieve Blancquaert, Sylvia Van Driessche, Karin Jacobs en Clara Cleymans sloten zich ook aan en hebben nu ook een exemplaar ontworpen.

Ook de medewerkers van Hampton Bays hebben hun steentje bijgedragen. Naast de creaties van de gastontwerpers kunnen ook van hen unieke exemplaren gekocht worden.

Hoe MAKE IT HAPPEN steunen?

De gepimpte T-shirts kunnen sinds 24 mei bekeken én gekocht worden via de Facebookpagina van Hampton Bays: hamptonbays.be/makeithappen

Wie het goede doel wil steunen kan een BV-T-shirt kopen voor € 60. De creaties van de Hampton Bays collega’s worden verkocht voor € 30. Per verkocht T-shirt gaat er ook een extra T-shirt naar het goede doel.

Maar welk goed doel is dat nu? Elk jaar wordt een ander doel gekozen, en dit jaar is het gelukkige project De Bleekweide. een opleidings- en therapiecentrum voor jongeren en volwassen. Toen ik over dit project las besloot ik onmiddellijk mijn steun te verlenen aan deze actie. Ik ken jammer genoeg mensen die enorm veel baat zouden gehad hebben bij de diensten die dit project aanbiedt: begeleiding voor herstel na een trauma, een zwaar verlies, geestelijk evenwicht terugvinden. Deze VZW biedt een vangnet voor diegenen die door de mazen van de standaard hulpverlening vallen, en dat zijn er jammer genoeg veel te veel. Een initiatief dat dergelijke mensen helpt de draad terug op te pikken kan alleen maar toegejuicht worden.

Aarzel dus niet om een iconisch en uniek Hampton Bays t-shirt aan te kopen, in ruil krijg je niet alleen je unieke stuk, ook de mensen van De Bleekweide zullen enorm dankbaar zijn voor je steun!

One thought on “Hampton Bays: Make It Happen

  1. Pingback: Hampton Bays Make It Happen (part deux) | Endimi

Geef een reactie