Broertje!

Of Manon klaar is om een broertje te ontvangen? Wat denkt u van het volgende:

– elke avond wanneer ik haar ophaal in de creche op weg naar huis vraagt ze enthousiast wanneer broertje komt
– ze voelt graag aan mama’s buik wanneer het daar wriemelt, en krijgt dan een opgewonden blije blik op haar snuitje
– de buik krijgt spontaan kusjes of ze komt vragen om broertje een kusje te geven, wij moeten het niet vragen of zo
– op de kast staat een pluche Eeyore in mica ingepakt, een cadeautje voor broertje, ze wil vindt het een super leuk beestje, maar wanneer ze het aanwijst is dat steevast om te melden dat het voor het broertje is

Vandaag was er nog een leuke. Het was de laatste les draailier en normaal gezien ging papa haar ophalen. Door omstandigheden lukte dat niet dus nam de eigenares van de creche haar een half uurtje mee naar huis, ze woont schuin tegenover de creche. Zij is zelf recent terug mama geworden en heeft dus een hele kleine pruts in huis. Toen ik Manon ging ophalen wilde ze niet meekomen: niet alleen was daar een hoop speelgoed dat nieuw is voor haar, de baby moest ook nog een aaike over zijn bolletje krijgen.

Om maar te zeggen, ik denk dat Manon dat broertje wel ziet zitten…

Geef een reactie