Verbouwupdate

Het gaat wat trager, maar het ligt niet stil hoor!

Nu het plakwerk droog is hebben we er al 2 lagen witte verf met primer op gezwierd (Dulux 2 in 1 verf), op die manier kan de keukenman komen plaatsen zodra alles gezaagd en gelakt is. Definitief in een kleur schilderen kan dan achteraf makkelijk gebeuren.

Raam en deuren zijn geleverd en staan te wachten op de plaatser die volgende week normaal gezien langskomt. Dat wil zeggen dat we die dichtgetimmerde gaten ook gaan elimineren binnenkort! Zodra dat gedaan is komt de plakker afwerken aan de ramen. Hopelijk kan dat nog net voor het bouwverlof, zijn we daar weer gerust in.

De afvoer voor het kookeiland is gestoken, en volgende week komt de loodgieter voor de gasaansluiting en de waterleiding. Dan zijn we niet meer afhankelijk van onderaannemers die zich 100% aan het bouwverlof houden. De keukenman spreidt het bouwverlof en werkt met een verminderde ploeg, en zou dus nog steeds tegen eind juli komen plaatsen.

Intussen ontdekte ik dat we toch nog recht hebben op een beetje subsidie voor de isolatie die we gestoken hebben in dak en muur, dus die heb ik snel aangevraagd bij Eandis. Het is niet zo veel meer als vroeger maar het is toch iets!

The turtle moves.

Geef een reactie