Count your blessings

Ik heb het precies serieus nodig de laatste tijd, die count your blessings. Niet zo fijne situaties worden mijn richting uitgekegeld, dus concentreren op wat me écht blij maakt voelt nodig om mijn kalmte en geduld te bewaren.

– Manon die nu echt in volzinnen spreekt en waarvan ik besef dat ze eigenlijk heel erg schoolrijp is maar door haar geboortedatum dit jaar niet mocht beginnen en moet wachten tot 3 september (is wel organisatorisch een voordeel voor de grote vakantie)
– Ze is ook dag en nacht droog
– Manon die heel erg enthousiast reageert op het nakende “bwoewtje” (de r komt later wel) en zelfs de schattige plush die ik kreeg van mamy niet wil opeisen “want die is van bwoewtje!!!”
– Oma en Opa die ons de wieg die ik eerder postte als hebbeding cadeau doen
– De keukenbouwer die wel degelijk voor eind juli alles af kan hebben
– Na een gezellige barbeque nog een paar uur zitten kletsen met fantastische vrienden (en veel te laat gaan slapen)
– Buikbewoner die vrolijk rondbotst

Life is good. Nah.

Geef een reactie