Naragonia opnieuw “Bravo” in Tradmag

Gisteren postten ze het zelf op facebook. Naragonia, die ook onze openingsdans speelden op ons trouwfeest, kregen met hun 4de CD opnieuw een “Bravo” van TradMag. Het Franse folktijdschrift bespreekt in elk nummer een aantal CD’s. Wanneer er een echt goede CD tussen zit, wordt deze bekroond met een “Bravo”, de beste quotering die je kan krijgen. Met Batiska kregen onze landgenoten van het Naragonia Quartet deze nu al voor de vierde keer op rij. Ook de vorige CD’s van Naragonia (Tandem, Janneke Tarzan en Carabel) behaalden die hoogste quotering in het magazine.
(Met dank aan Folkroddels voor de info!)

Batiska is inderdaad een pracht van een CD. Sommige nummers doen ronduit filmisch aan, echt muziek om bij weg te dromen. Afsluitend nummer “Het noorden” is fantastisch mooi en melancholisch, op dit ogenblik mijn favoriet op de CD.

"Carabel"

Nieuwsgierig? Koop een CD! Je kan ze rechtstreeks bij hen bestellen en als je meerdere van hun andere CDs ook koopt krijg je een leuke pakketkorting. Sommige CDs en ook aparte nummers kan je in mp3 formaat aankopen als dat je meer ligt.

Geef een reactie