Cadeautjes zijn leuk!

Bij mijn schoonouders is Kerstavond het cadeautjesmoment. Bij mijn ouders doen we cadeautjes met Nieuwjaar, gecombineerd met het voorlezen van de nieuwjaarsbrieven en zo.

Mijn metekind las een mooie brief voor, en blijkbaar was ik de enige met die specifieke tekst: mama en papa, zijn peter, de grootouders, kregen een andere tekst! Ik geniet ervan, hij wordt snel groot en het is gedaan met nieuwjaarsbrieven eens ze naar het middelbaar gaan. Ik heb nog een paar korte jaartjes respijt… Als cadeau kreeg ik een hilarisch deurstop (die we nog goed gaan kunnen gebruiken) felblauw en in de vorm van een chihuahua, je kan een briefje in zijn bekje steken als messenger ook. Daarbij kreeg ik een aankoopbon voor AVEVE, nu kan ik eens vormpjes halen om cupcakes te versieren 🙂 Van mijn ouders kreeg ik de CD The Game van Das Pop en een bon voor Veritas (kousen, woohoo!).

Manon kreeg een prachtige rode jurk en een t-shirt uit Disneyland. Van haar meter kreeg ze een activiteitendoos van Bumba: puzzels, puzzelblokjes, kleurplaten en stiften. Ze kreeg ook een klein doosje Duplo waar ze direct mee begon te spelen! Ze was in de wolken 🙂

Mijn man kreeg dingen waar we samen van kunnen genieten: de Blu Ray van Green Lantern, seizoen 4 van ST: DS9 en een fles bordeaux. We are so spoiled 🙂

Geef een reactie