Kerstmis

Wij zijn een beetje ouderwets wat Kerstmis betreft. Het is hier nog met veel plezier een “family get-together”. Wel nog niet overal cadeautjes.

Kerstavond vierden we bij mijn schoonouders. Ze hadden faux gras toastjes, Manon kreeg toastjes met choco, lekkere bubbels, mijn favoriete voorgerecht (verse eigengemaakte garnaalkroketten), parelhoen in madeirasaus met druifjes en mini ijsbuches.

Hier draait Kerst ook enorm om cadeautjes. Ik was blij verrast met wat ik kreeg!

– De teflon deegrol van bij AVEVE zodat ik bij mijn volgende taartpoging geen half uur sta te vloeken om de suikerpasta gewoon al plat te rollen.
– een heerlijke bubbelgum roze serveerschotel voor cupcakes
– een doos sneeuwballen
– een doos Rocher van Ferrero
– een cadeaubon van bij Veritas
– een set douchegels van Kneipp

En last but not least… in de komende weken zal deze blog verhuizen naar zijn eigenste domein, namelijk endimi.be!!!

Op Kerstdag werden we verwacht bij mijn ouders voor een Kerstdiner. Ik hielp met het klaarmaken van een assortiment toastjes en we kregen ook nog een mooie schotel oesters. Het voorgerecht was een klassieke maar super lekkere garnaalcocktail, gevolgd door heerlijke vissoep. Hoofdschotel was eendefilet met pommes risollees en als dessert een vanille en een chocolade buche. Ik moet niet vertellen dat ik bij beide gelegenheden teveel gegeten heb zeker?

2 thoughts on “Kerstmis

  1. Een tip: ik rol marsepein en dergelijke uit tussen twee lagen plastiekfolie: kleeft niet aan je rol, en voortdurend herbruikbaar.

    1. endimi

      Ik deed het tussen 2 lagen teflonpapier uiteindelijk,en de houten deegrol die ik had was geleend van Annick, vandaar dat het een perfect cadeau was.

Geef een reactie