Sony Santa

Eerst kreeg ik een mysterieus mailtje. Of mijn adres mocht doorgegeven worden aan een Secret Santa. Bwa ja zeker? Cadeautjes zijn altijd fijn en de persoon die het vroeg gaat wel goed met gegevens om. Een tijdje bleef het stil. Toen was er de nationale staking en verwachtte ik geen post, maar mijn man meldde me rond de middag dat de postbode toch was langsgeweest en dat er een pakje op mij lag te wachten.

In dat pakje zat een mooi ingepakte CD, een schattig kerstkaartje en een briefje van Sony. Zij hebben aan een aantal Secret Santa’s opdracht gegeven om cadeautjes uit te delen, en ik was een zeer gelukkig slachtoffer! De CD is van een groep die ik volop aan het ontdekken ben: Oh Land. Ik kende nog maar 1 nummer van hen (Sun Of A Gun) maar vind ze zeer leuk, echt een CD naar mijn smaak!

Op het kaartje kreeg ik nog de tip mee dat ik op Twitter moet gaan zoeken om te weten te komen wie mijn Secret Santa is. Come out, come out, wherever you are!

Dankjewel Sony Music en Secret Santa!

2 thoughts on “Sony Santa

Geef een reactie