Hoe blijft mijn peuter van mijn gsm af

Toen vrienden van ons een tijdje geleden op bezoek waren met hun peuter (15 maand trouwens) had hij een stuk speelgoed mee dat vrijwel onmiddellijk door Manon werd ingepalmd. Hadden we niet opgelet, ze waren zonder hun speelgoed naar huis gegaan. Het ding was een hit: kleurig, interactief, en het ziet eruit als een gsm! Het gaat om de Vtech “My First Smart Phone”.

Deze interactieve telefoon, belt, babbelt, leert je kind cijfertjes en woordjes en opdrachtjes opvolgen. Het volume van de telefoon is nog vrij aangenaam ook, niet storend. Het wordt een beetje luider wanneer de telefoon openschuift, maar nog steeds niet storend luid zoals sommige soorten speelgoed en heeft een handige aan/uit knop. Het werd uitgebreid getest door mijn vriendin haar 15-maandertje en blijkt schok- en klopbestendig, zelfs kwijlbestendig!

Dus bracht de goede Sint dit speeltje bij mama en papa thuis. Ze wil het nog amper loslaten maar nog belangrijker: de Tab van papa en de gsm van mama zijn veilig voor kinderhandjes, ze heeft nu haar eigen gsm die reageert als je erop drukt!

Bij Dreamland was hij makkelijk te vinden, en hij kost slechts 15€, wat heel goed meevalt voor zo’n ding. Benieuwd of ze zoveel interesse zal tonen voor haar kerstcadeaus 😉

3 thoughts on “Hoe blijft mijn peuter van mijn gsm af

  1. Onlangs was er hier een 10-maander op bezoek en dat kind kon begot al met een iPad werken! We hadden Talking Tom Cat geïnstalleerd en de kleine had al snel door hoe ze dat beestje moest aaien of porren.
    Dus ik kan me inbeelden hoe dat speelgoed echt de max moet zijn voor kindjes en wellicht een stuk beter bestand tegen babykwijl en vallen dan zo’n dure iPad 🙂

Geef een reactie