Gaatjes

Ik draag graag longsleeve t-shirts. Een perfect element in laagjeskledij voor de winter. Warm, laat makkelijk toe laagjes erboven te dragen. Nu heb ik op 2 weken tijd 3 longsleeves moeten naar de voddenmand verwijzen. Allemaal hadden ze een niet te repareren gat in de rechterarm. Nu serieus, zo’n ellebogenligger ben ik nu ook weer niet. De longsleeves waren allemaal nog geen jaar oud. Ik heb er die al jaren meegaan en ze worden allemaal even intensief gedragen. Het is erg om vast te stellen, maar blijkbaar is de kwaliteit van de kleren in de duurdere winkels echt niet meer wat het geweest is. 2 van de kapotte longsleeves kwamen van bij Street One. De derde was een Mexx die ik in de lente kocht. Die was trouwens na 1 wasbeurt al volledig scheefgetrokken. Een duidelijk teken van slechte snit en slechte kwaliteit.

Het stomste was dat ik het gat van vandaag opmerkte op het werk, met een namiddagafspraak bij een klant vlak na de middag. Gelukkig zijn er 2 shoppingcentra vlakbij het werk. Ik ging naar Camaieu. Daar zijn de longsleeves een pak goedkoper dan bij Mexx en Street one. Maar ze gaan wel al een pak langer mee. Merken = kwaliteit? Vandaag de dag niet zo zeer meer zenne…

One thought on “Gaatjes

Geef een reactie