Crèmekes

Ik kan er ook niet aan ontsnappen: sinds Manon er is, is mijn huid veranderd. Droger geworden met vooral op het gezicht een vies trekkend gevoel als resultaat, vooral wanneer ik net uit de douche kom. Om lelijke rimpels te voorkomen (lachrimpels mag maar van die chaotische door een te droog vel vind ik verschrikkelijk) ben ik dus een tijdje geleden begonnen met crèmekes te smeren. Eerst basis spullen: Nivea en zo. Daarvan kreeg ik puisten of een branderig gevoel. Dan wat duurder, van bij de Yves Rocher. Daar had ik een vreemde bijwerking: naast de puisten bleek ik een branderig gevoel te krijgen van crèmes uit plastic tubes maar niet bij de crèmes uit glazen potjes. Check. Het heeft even geduurd voor ik een basis crème vond waar ik geen bijwerkingen van kreeg. En aangezien ik blijkbaar niet tegen plastic tubes kan (huh? echt!) is staaltjes testen geen goed idee voor mij.

Toen ik dankzij Enchanté de kans kreeg om de nieuwste dagcrème van Biotherm te testen zei ik dus volmondig ja! Ik kreeg een mooi pakketje toegestuurd:

Ik kreeg niet alleen de dagcrème maar ook de concealer erbij.

De uitleg:

SKIN VIVO UNIFORMITY maakt komaf met tekenen van veroudering, een oneffen textuur en een onregelmatige teint en maakt het gezicht opnieuw zichtbaar en stralend jong.

SKIN VIVO UNIFORMITY, de reversieve verzorging voor textuur en teint, maakt de huid opnieuw egaal. Hij doet dit door de 5 onregelmatigheden in textuur en teint die vrouwen hebben omschreven en die de wetenschap heeft bevestigd, aan te pakken.

De reversieve werking gaat gepaard met een preventief effect: SKIN VIVO UNIFORMITY houdt de huid eveneens egaal aan de bron door de genen die een rol spelen in de expressie van deze onregelmatigheden te beschermenen tegen dagelijkse UV-agressie.

Mijn eerste crème met UV-filter erin dus. Het potje vond ik heerlijk, lekker sci-fi:

Na een paar weken testen kan ik zeggen dat ik best wel tevreden ben. Voor het eerst sinds lang een crème voor normale huid die geen bijwerkingen geeft. Ik heb er geen puisten door gekregen, je hebt niet veel nodig om heel je gezicht netjes in te smeren, het trekt snel in je huid en daarna voelt het heerlijk comfortabel en zacht aan. Ik kan inderdaad zelfs zeggen dat mijn huid ‘egaler’ aanvoelt. De concealer heb ik nog niet veel gebruikt, ik heb niet al te veel rare vlekken dus heb er niet direct nood aan, maar je hebt maar een minieme hoeveelheid nodig. Dus ondanks de prijzige potten doe je er wel heel erg lang mee.

Wil je zelf ook eens testen? Er loopt een wedstrijd via Facebook op www.biothermspiegeltje.be waar je kortingsbonnen en een jaar Biotherm Skin Vivo kan winnen!

Verkrijgbaar vanaf september 2011.
Te koop in de parfumerie.
Richtprijs dagverzorging 50 ml: € 69,20
Richtprijs concentraat 15 ml: € 35,59

One thought on “Crèmekes

  1. Pingback: Crèmekes the sequel | Endimi

Geef een reactie