Online fotoboek maken

Plots kreeg ik, volledig out of the blue, een mailtje van Albelli. Of ik hun systeem eens niet wou testen en zo een persoonlijk cadeau schenken aan iemand voor het eindejaar.
Albelli is een online foto applicatie om fotoalbums. fotokalenders en ook foto op doek of foto op plexiglas te laten maken.
Ik mag voor een waarde van 50eur een bestelling plaatsen, verzendkosten zijn gratis.

Ik zit sindsdien dus mijn hoofd te breken he! Wat moet ik hiermee laten maken? Een fijn fotoboek voor onszelf? Jaar 2 van Manon moet nog in een boek verwerkt, om eerlijk te zijn zelfs nog vanaf 6 maand van jaar 1. Of kies ik voor een cadeau voor mijn schoonouders of ouders, zoals een foto van Manon op plexiglas of een kalender 2012 met foto’s?

Ik ben hier dus geen goeie in, zeker niet omdat dit wil zeggen dat ik mijn foto’s moet uitsorteren en ik er moet gaan kiezen en dat duurt altijd zo lang. Gelukkig is de voucher geldig tot 31 december, ik zal het nodig hebben… maar ik hoorde wel tevreden echo’s over deze fotoservice, benieuwd of ongeduldige ikke er mee overweg zal kunnen 😉

2 thoughts on “Online fotoboek maken

  1. Wij zijn er alvast content van. ‘k Leerde Albelli kennen dankzij The Insiders. Ondertussen maakte ik enkele fotoboeken. En ook de dankkaartjes naar aanleiding van de geboorte van ons nageslacht komen van daar.

  2. amai zo tof!! Die mogen bij mij ook’s aankloppen zulle 😉
    Verder denk ik vooral: no stress! Wat je ook kiest, het zal mooi en leuk zijn!

Geef een reactie