Dat ‘net van de kapper’-gevoel

Gisteren ging ik dus naar de kappersschool om mijn haar te laten knippen. Ik kreeg er de volledige behandeling: model kiezen, wassen, masker, knippen en brushen. Uiteindelijk zat ik er 3 uur, vrij lang maar ja, een volle klas en 1 lerares die alle klanten moest behoeden voor misknippen, dat is nogal druk. Ik verloor dus veel tijd met wachten tot de lerares elk stadium kwam goedkeuren.

Er ging veel af in de lengte. Heel erg veel naar mijn gevoel. Maar het resultaat mag er toch zijn. Mijn kapster maakte geen fouten en vroeg netjes op tijd hulp van de lerares waar ze het nodig achtte. Naast mij ging het minder vlot, plots hoorde ik de lerares uitroepen: “Jamaar het is eraf hé, en wat nu? Nu moet ik het in orde brengen? Ik kan er wel geen stuk terug aanplakken hé!”. Ik moet toegeven dat op dat ogenblik de twijfel mij toch nog even bekroop.

Maar ik vind het echt mooi. Gisteren vergat ik een foto te nemen, wat jammer is want de brushing was heel goed gelukt, jullie moeten het spijtig genoeg doen met de foto’s van vandaag.

Geef een reactie