Nivea Baby Pure & Natural

Manon is geboren met een droge atopische huid, dus ik kan niet zomaar elk product gebruiken voor haar verzorging. Ze mag niet alle dagen in bad, dat droogt te veel uit. De Mustela wasgel die we meenamen uit de materniteit bleek rampzalig: het kind kreeg zelfs kloven aan haar voetjes ervan!
Mijn redder in nood was toen de Nivea Baby badolie, daarmee werd ze gewassen. Een schreeuwend dure creme uit de apotheek verzorgde de specifieke rode vlekken op haar huid.

Maar wat ik hiermee wilde zeggen: daar waar Mustela, Zwitsal en eigenlijk een beetje Galenco faalden zorgde Nivea Baby voor een ommekeer. Toen ik via The Insiders dus de kans kreeg om de nieuwe Nivea Baby Pure & Natural te testen schreef ik me onmiddellijk in. Na een mailtje met goed nieuws kreeg ik een pakje toegestuurd met een fles wasgel, een fles body lotion, 15 staaltjes, quizkaartjes, boekjes met kortingsbonnen en een kommetje met lepel voor de kleine meid.

Wat is nu het verschil met de oude lijn?
– zonder parabenen, zonder alcohol en zonder kleurstoffen
– huidvriendelijke pH waarde
– ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en kinderartsen
– prikt niet in de ogen
– recycleerbare verpakking
– natuurlijke ingredienten

Manon is er intussen mee gebadderd en haar huidje vindt het heerlijk. De geur is ook fijn en het badderen is nog steeds het toppunt van haar dag (hoewel ik ze nog steeds niet elke dag in bad kan steken). Ik denk dat ik een kortingsbon ga gebruiken om ook de SOS creme te testen: ze heeft af en toe last van atopisch eczeem achter haar oortjes, en naar het schijnt zou deze creme daar zeer goed voor zijn!

Voor de mama’s is er ook een apart gamma: anti-rimpel dagcreme, reinigingsmelk, bodymilk, handcreme en deo. Misschien ook het testen waard? Nivea blijft ten slotte het meest gekochte merk wat verzorgingsproducten betreft, en meerbepaald de typische blauwe pot. Al 100 jaar naar het schijnt.

2 thoughts on “Nivea Baby Pure & Natural

  1. Griet

    Ook ik mocht via the Insiders de nieuwe producten testen. ik kreeg de badolie en de soscreme. Ik vind beide producten ook een echte aanrader. De crème lijkt bij de jongste dochter onmiddellijk te helpen tegen de echt droge plekjes op haar armen.

  2. An

    Ik kocht ondertussen de Pure&Natural handcrème. Mijn handen zijn nog nooit zo zacht geweest en ruikt zooooo lekker!

Geef een reactie