Opluchting

1 van de dingen op de Grote To Do Lijst was het snoeien van de reuzehaag. Dat was al een tijdje geleden gedaan, maar toen viel de ophaling ervan in het water (dankuwel Electrabel om geen pellets meer te willen gebruiken, groen noemen ze dat dan).

Gelukkig werd ons een andere oplossing aangereikt: de persoon die het hout eerst wilde kon ons voor een zacht prijsje een hakselaar huren en zou dan helpen met het bedienen van dat monster. Het gehakselde hout kan mijn schoonbroer ophalen, voor een buurman die plantjes kweekt in grote serres, dan hoeven we geen stortkosten te betalen bij het containerpark.

Dus gingen we van dit:

Via dit:

Wat een fantastische biotoop bleek voor muizen en kikkers/padden (de kat bracht ‘s avonds zelfs nog een vers gevangen muis binnen).

Naar dit:

Nu nog de restjes opkuisen. Straks ga ik om een grote zak graszaad zodat het gazon er binnenkort ook weer ok bij ligt.

The turtle moves.

Geef een reactie