Helpen jullie mee?

Tante Tweet gaf de aanzet, dus ik volg haar voorbeeld. Een mede-blogster doet mee aan een wedstrijd om de nieuwe Nespresso Pixie machine te winnen. Dat moet door zo veel mogelijk comments te plaatsen op haar blogpost over haar interpretatie van de foto-opdracht: interpreteer op je eigen manier de slogan “More than you see”.

Zelf hebben we een Nespresso Citiz machine met melkopschuimer en ben er super blij mee, dus vind ik dat Sara ook moet kunnen genieten van die heerlijke Nespresso koffie! (en elke keer mee kan hopen dat George Clooney even achter de hoek komt piepen) 😉

Doen jullie haar een gigantisch plezier en geven jullie ook jullie mening? Met wat geluk zit er een vulling voor mijn Nespresso in dan 😉

Dus, massaal commentaar posten bij Sara aub! En allemaal hartelijk bedankt!

One thought on “Helpen jullie mee?

  1. Bedankt voor je leuke blogpost Endimi!
    De wedstrijd loopt nog tot maandag 14/03 middernacht, de winnaar wordt de dag nadien bekend gemaakt. #fingerscrossed

Geef een reactie