Lilliputiens stockverkoop 2011

WordPress is een fijn ding. Het heeft namelijk een statistiekjesmodule. Even klikken en je ziet hoeveel mensen je blog gelezen hebben, welke posts het meest populair waren, met welke zoektermen de mensen op je blog terechtgekomen zijn. Ik ging dus eens kijken en zag dat veel mensen op zoek zijn naar de Lilliputiens stockverkoop van 2011.

Wel, it’s your lucky day! Ik kreeg het volgende mailtje toegestuurd:

Beste,

Tijdens de volgende driedaagse worden eindereeks Lilliputiens producten aan dolle prijzen verkocht.

Talrijke educatieve speelgoedartikelen voor kinderen van 0 tot 5 jaar worden aangeboden, gaande van poppen, ballen, activiteitentapijten tot educatieve boeken en nog vele andere artikelen in vreemde talen.

Nodig gerust uw familie, vrienden, collega’s, en kennissen uit… iedereen is welkom!

We verwachten jullie talrijk op onze uitzonderlijke verkoopsdagen !!!

Tot binnenkort,
Het Lilliputiens team

2 thoughts on “Lilliputiens stockverkoop 2011

  1. Nicolien

    Beste,
    Weet u wanneer de volgende stockverkoop van Lilliputiens is?
    Ergens in het voorjaar van 2012? In de maand maart?

  2. Dat weet ik telkens pas een paar weken op voorhand. Meestal is de voorjaarsverkoop in maart en dan is er nog een herfstverkoop in september of oktober. Zodra ik de nieuwe datum toegestuurd krijg zal het zeker op de blog verschijnen!

Geef een reactie