Kerstcadeautjes

Gisteravond moest het er nu toch eindelijk van komen. Ik heb het geduld niet om in de winkels te wachten tot ze mijn cadeautjes inpakken, ik ben al blij om uit die rij van slechtgezinde cadeaujagers aan de kassa weg te raken! Daarom dat ik zeer zelden vraag om iets in te pakken en gewoon wegspurt zodra ik mijn spullen en kassaticket in de hand heb. Dat heeft dan wel als gevolg dat ik op een ander moment mijn moed moet samenrapen en de hele berg moet inpakken. Gisteren was het dus zover. 16 cadeautjes werden ingepakt, eentje heb ik laten inpakken in de winkel, 2 zijn nog onderweg want door de sneeuw leveren de webshops niet op de beloofde data…
Maar ik ben super tevreden van mijn werk: er ligt een berg pakjes te blinken onder de Kerstboom, en daar kan ik toch zo ongelofelijk van genieten.

Geef een reactie