Secret Santa 2010

Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen heb ik dit jaar meegedaan aan het Secret Santa initiatief van Tess.

In November lichtte ik een tipje van de sluier op over mijn handwerkproject voor de toegewezen blogster. Want zo leerde ik de blog van Marleen kennen. Het schattige snuitje van haar dochtertje, het kleine extra mensje dat op komst is, zo fijn om te lezen allemaal. Voor Marleen en haar kindjes maakte ik dus het volgende pakketje:

Een zelfgehaakte tutketting voor baby-onderweg in een beetje een unisex design, een zelfgehaakt blauw tasje voor de kleine meid en een cookie-jar van bij mijn geliefde IKEA gevuld met lekkers voor Marleen zelf. Ik stak er nog een kerstkaartje bij zodat ze weet van wie het komt. In de doos strooide ik nog wat snoep en een paar Ferrero Rocher bollekes voor de papa van het gezin. Ik vergat natuurlijk volledig om de cadeautjes nog extra in te pakken, sorry Marleen 😉

Op vrijdag lag er al een postpakketje aan mijn voordeur. Ik was thuis, maar de postbode heeft dus niet gebeld blijkbaar. De stickers op de buitenkant gaven een duidelijke hint: het pakje van mijn Secret Santa! Ik legde het braaf onder de kerstboom tot de avond van de 20ste, zoals afgesproken.
Ik was wel nieuwsgierig. Googlede even de naam van de verzendster maar haar professionele aanwezigheid linkt niet direct door naar haar blog. Rammelde even aan de doos: zwaar, binnenin hoorde ik heel zacht iets ritselen, als zand in een doosje.

Gisterenavond deed ik dan toch het doosje open en amai! Het zat propvol!

Allemaal cadeautjes! En wat allemaal?

– een kadertje van IKEA met een afgeprinte afbeelding van een stormtroopermouse,
– een set vrolijke kaarsjes,
– een boek van Charles De Lint
– een boek met verzamelde fantasy legendes van oa. Tad Williams

En dan het ritselende deel: een klein zwart doosje met daarin sterretjes (die ritselden). In het doosje een zelfgemaakt onderdeel: een sleutelhanger en een halsketting met de cutie-beeltenis (ik weet het, het spreekt elkaar tegen) van Darth Vader. Super goed gemaakt! Op het kaartje dat erbij zat een heel lief tekstje van Tine, weeral een fijn blogje erbij in mijn feedreader.

Bedankt Tine voor je enorme en fijne cadeau! Bedankt Tess voor dit heerlijke initiatief! Jullie hebben op een dag vol slecht nieuws toch een lichtpuntje gebracht. Echt bedankt met heel mijn hart.

3 thoughts on “Secret Santa 2010

  1. Ik ben heel blij dat je tevreden bent met je cadeautje :). Het was de eerste keer dat ik had meegedaan en ik vond het toch best spannend..
    Groetjes en nog een gelukkig Nieuwjaar!

Geef een reactie