De Kerstboom

Voor wie me nog niet goed kent: ik ben een perfectionniste aue kerstboom. Hij moet echt zijn. Liefst in een pot om na Kerst nog te pogen hem een leven te gunnen (lukt soms). Hij moet groot zijn: als hij niet bijna aan het plafond reikt ben ik teleurgesteld. Hij moet redelijk recht zijn, en veel takken hebben. Vaak moet ik genoegen nemen met een minder perfecte boom, maar dit jaar ben ik best tevreden van mijn boom, zeker nu ik eindelijk de energie en tijd had om hem te versieren.

Dit jaar ben ik voor zilver en turkoois gegaan qua kleurenpallet. Met een klein afwijkend kleuraccent dat je zo dadelijk zal zien. Geniet je even mee?

De Boom in vol ornaat:

De versiersels van wat dichterbij:

Old Man Winter in de top:

Baby’s First Christmas (kregen we vorig jaar cadeau na de geboorte van Manon):

En mijn speciale glazen boombewoners:

Geef een reactie