De Kerststal

Onze eerste Kerst met een mobiel kindje in huis zit eraan te komen. De boom staat nu bijna een week in huis, maar we zijn er nog niet toe gekomen hem te versieren. Misschien geen slecht idee: de eerste dag voelde ze aan de naalden, besloot ze dat het niet fijn was en voorlopig laat ze de boom links liggen. Morgen gaan we hem versieren, benieuwd of al die lichtjes en glinsterende balletjes meer nieuwsgierigheid gaan opwekken.

We hadden wel besloten geen Kerststal te zetten. Een huisje met plastieken figuurtjes erin, op grijpafstand? Dat is gewoon vragen om vermieling.

En toen, door evil evil Twitter, ontdekte ik deze kerststal van Alessi:

Er bestaan ook nog een vallende ster en engeltjes en zelfs de Drie Koningen!

Wel, zo wil ik wel nog een kerststalletje in huis, op een heerlijk klein plaatsje want dit porcelein ga ik niet zomaar onder de boom installeren. Maar geef toe, wat een heerlijk tafereeltje om in huis te hebben!

One thought on “De Kerststal

  1. Pingback: Alessi « Endimi

Geef een reactie