BGGD 38: the Nokia C7 lifestyle

De Brussels Girl Geek Dinners volgden elkaar eventjes in sneltempo op. Gezien de weersomstandigheden waren er veel afzeggingen. Ik zegde iets compleet anders af om dan toch voor het event in Brussel te kiezen: ik was toch al in Anderlecht en onze andere plannen zouden een roadtrip Anderlecht-Affligem-Antwerpen-Mechelen-Affligem betekenen, dan was BGGD een alternatief relatief dicht bij huis.

Thema van de avond: Urban lifestyle. De avond werd gesponsord door Nokia voor de lancering van de girly chic C7 smartphone. Het event ging door op een boot in de buurt van Turm & Taxis. Bij -5 wel een degelijke wandeling door de sneeuw! We kregen onmiddelijk een fijne boodschap: een gratis Passoa cocktail. Ik koos de Passoa on the Beach: Passoa passion, vodka, appelsiensap en veenbessensap geserveerd op ijsschilfers. Echt lekker!
De hapjes waren ook heel lekker, op basis van kruidensmeerkaas.

De presentaties gingen van start:
Ann Van Dessel, Head of Marketing Nokia Benelux vertelde over de 7 verleidingen van de C7
@Karmeen vertelde over haar ervaring bij het testen van de C7
Grace Boicel, Senior Design Manager Nokia Finland vertelde over het designproces, de inspiratie om tot een elegante telefoon te komen, de technische aspecten waar rekening mee gehouden wordt (ze laten bij Nokia een telefoon blijkbaar minstens 200 keer op de gekste manieren vallen en botsen om te testen of hij wel stevig genoeg is)

Heel spijtig: het was heel moeilijk om de speakers te volgen. Was het nu omdat er vooral alcohol geschonken werd, omdat een boot nogal lang is, omdat er een grotere groep aanwezig was dan gewoonlijk, ik weet het niet, maar er was enorm veel gebabbel en geroezemoes wat demotiverend was voor de sprekers en zeer irritant voor de mensen die wel wilden horen wat er gezegd werd.

Hierna werden koude wraps geserveerd gevolgd door chocoladefondue in chocoladefonteintjes. Spijtig genoeg was het eerder een chocoladesaus in plaats van een echte chocoladefondue, waardoor de chocolade niet erg warm was.

De avond werd afgerond met een bezoek van Sinterklaas en zwarte Piet. Snoep werd rondgestrooid, een aantal aanwezigen mocht bij de Sint op schoot en kreeg een fijn cadeau: sommigen kregen cinema tickets, anderen zelfs een Supertube!

De goodiebag was weer heerlijk:
– Passage Fitness First: 5 day pass voor 2 personen
– Een fles Passoa limited edition en een party pump
– BGGD branded M&Ms
– Een doos Celebrations
– Nokia C7 branded USB stick
– een code voor 3GB free online storage with wuala by LaCie
– geurkaarsjes van l’Oreal
– shampoo van het professionele Natures gamma van l’Oreal

null

null

Bedankt Clo, Nokia en Passoa!

Geef een reactie