Soms heb je inspiratie te weinig

En soms heb je inspiratie te veel!

Ik doe mee aan Tess haar Secret Santa initiatief. Ik ben razend benieuwd wat mijn Secret Santa voor mij in petto heeft en wat hij/zij van mijn tips zal maken.

Gisteren kreeg ik het mailtje binnen met mijn toegewezen blogger/blogster voor wie ik een cadeautje mag voorzien. De tips die ik kreeg om een cadeautje te bedenken zijn vrijwel grenzeloos, leuk, met net genoeg details. Met andere woorden: het gonst in mijn hoofd van de ideetjes die allemaal wel in het rijtje passen! Welk is het beste ideetje? Er zijn er zo veel! En het is allemaal zo leuk!!!

Het zal dus een combinatie worden: zelfgemaakt, aangekocht, een rijtje dingen die in meerdere van de aangevraagde categorieën vallen. Ik ben benieuwd wat de ontvanger ervan zal vinden!

Geef een reactie