Lilliputiens

Nog tot en met morgen is er een fabrieksuitverkoop bij Lilliputiens in Asse-Zellik. Aangezien het niet ver is ging ik er snel even naartoe, want we hebben nog wat gelegenheden voor de boeg die cadeautjes vereisen!

Eerste en vooral kocht ik een geboortecadeau voor een vriendin:

Verder kocht ik een “zomaar” cadeautje voor mijn eigen kleine pruts, omdat ik tot de conclusie was gekomen dat het schaap geen eenvoudig bal had om mee te spelen: een kleine zachte roze bal met een varkenssnuitje erop geborduurd.

Cadeautje nummer 3 zal de Sint meebrengen in december:

Ten slotte kon ik samen met Manon haar peter samenspannen en voor haar verjaardag zal dit op haar staan te wachten:

De Walter poef!

Dus voor de fans: vandaag tot 18u en morgen tussen 11u en 16u nog fabrieksverkoop bij Lilliputiens! Enjoy!

2 thoughts on “Lilliputiens

  1. katrien

    Is dit elk jaar de stockverkoop. Is er ergens een website waarop je je kan aanmelden om hiervan op de hoogte gebracht te worden?? Want ik lees dit nu net te laat…

    1. endimi

      Ik weet het niet. Als je toch nog een slag wilt slaan: op Snapstore.be loopt er ook nog een exclusieve Liiliputiens verkoop tot 25 oktober 🙂

Geef een reactie