L’O – Mies’ Verwondering – Tupperware

Op maandag was ik uitgenodigd op een combinatie-avondje. Verschillende concepten werden aan ons voorgesteld, dus ik was wel benieuwd!

De plaats: l’O, de praktijk van Leen Taelemans in Gent. Een gezellig appartement met prachtig zicht op het water en op het oude hospitaal. Leen ontving ons hartelijk en de avond ging van start.

Eerste doel: een Tupperware kookdemonstratie. Aangezien Leen haar mama consulente is werden we getrakteerd op de kookdemo en kon ik één van de 2 stukken tupperware aankopen die ik nog nodig heb: dr rijstkoker (ook voor pasta). De bende meiden maakte onder begeleiding van de consulente mini-croissants als voorgerecht, vleesbrood met een in de oven bereide groenteschotel met rijst als hoofdgerecht en als dessert heerlijke chocolademousse.

Mijn aankoop:

Tijdens het bakken van al dat lekkers werden we geintroduceerd in de wondere wereld van de zelfgemaakte juweeltjes van Mies’ Verwondering. De oorbellen, ringen, broches en halsketting zijn allemaal handgemaakt met parels, knopen, enz. Ik zag onmiddellijk wat ik wilde en kocht het dus ook ter plekke:

Zoals je kan zien is de parel niet netjes in het midden. Eén van de typische trekjes van de halskettingen van Mies’ Verwondering. Een prachtstuk en niet duur!

Ten slotte stelde Leen haar eigen project voor: l’O. Ze heeft nog een hoop fijne ideeën om haar aanbod verder uit te breiden, vooral naar de verzorging van baby’s en kinderen toe, waar ik met zeer veel interesse naar uitkijk. Ook het huidige aanbod is aanlokkelijk: massage, relaxatietherapie, personal coaching, cranio-sacraaltherapie, enz. zowel voor volwassenen als kinderen.
Om ook wat reclame te maken voor haar praktijk werd een cadeaubon verloot voor een massage. Vijf gesloten envelopjes werden op de tafel gelegd, elk envelopje bevatte een papiertje, maar slechts één papiertje gaf recht op een massage. En ik heb gewonnen! Jippie!
Dus in oktober zal Leen mij eens onder handen nemen. Ben benieuwd!

Geef een reactie