BGGD33: Fashion and photography

Gisteren was er de laatste Brussels Girl Geek Dinner van het seizoen. Tijdens de zomermaanden heeft ook organisatrice Clo recht op wat vakantie natuurlijk! Voor het laatste evenement voor de zomer had ze opnieuw een prachtig concept: in samenwerking met Dujardinstore.com kregen we die avond uitleg over het nieuwe concept van Dujardin, kregen een 10-tal Girl Geeks les in het catwalk lopen van een boomlang model en kregen de anderen een hoop tips van sart68 over modefotografie.

De gastheer en gastvrouwen waren uiterst vriendelijk en de hapjes uitermate lekker! De locatie was bij de mensen thuis, want DujardinStore is in hoofdzaak een online winkel geworden. Er zijn nog een paar exclusieve boetieks in modesteden zoals Parijs, waar je de kledij kan voelen en passen. De nieuwe Dujardin collectie bestaat namelijk uitsluitend uit stukken van 100% Italiaanse cashmere! Het verbaast me dus niet dat ze de Europese koningshuizen tot hun vaste clienteel kunnen rekenen.
De kleren en accessoires zijn ongelofelijk zacht en van prachtkwaliteit. Natuurlijk is het prijskaartje ernaar, maar als je de kwaliteit en herkomst in acht neemt denk ik dat de prijzen eigenlijk wel correct zijn.
Het geeky aspect van het concept is niet alleen de online shop. In de boetieks kan je niet alle stukken uit de collectie ter plaatse kopen. Via de online store kan je wel alles bestellen. Om een brug te slaan tussen beide krijg je bij je bezoek in de boetiek een iPad in je handen gestopt waarop de website al geopend is. Met de lichte en compacte iPad in de hand kan je de kleren voelen en passen en kan je de kleuren in het echt zien, aangezien een scherm altijd een vertekend beeld geeft ten opzichte van de realiteit. Dan kan je rechtstreeks op de iPad je bestelling ingeven die dan perfect wordt afgeleverd.

Extra sponsor van de avond was Danone, die ons trakteerde op de 3 nieuwe smaken van de Activia drink en een knalgroene hula-hoop! Waarom een hula-hoop? Wel, op 14 augustus is er op het strand van Oostende een recordpoging simultaan hula-hoopen, gesponsord door Activia! Save the date en kom massaal meedoen!

Nu ben ik nog in blijde verwachting van de verrassing van DujardinStore die de aanwezige Girl Geeks in hun mailbox mogen verwachten. Als ik het kaartje in de goodiebag goed begrepen heb mogen we een keuze maken uit de 3 accessoires van de nieuwe wintercollectie: een baret, een muts of een paar sleevers in een kleur naar keuze! Een knaller van een cadeau als je de prijzen op de website bekijkt, en ik was net verliefd geworden op de prachtige ultrazachte sleevers!

Het was een gezellige avond en een perfecte gelegenheid om een paar Girl Geeks te zien die ik al een tijdje had moeten missen! Een prachtige Girl Geek Dinner om de zomer mee door te komen dus. Bedankt Clo!

2 thoughts on “BGGD33: Fashion and photography

  1. Pingback: Tweets that mention BGGD33: Fashion and photography « De avonturen van het endimi-konijn -- Topsy.com

  2. Pingback: BGGD33 « Silmarven’s Weblog

Geef een reactie