windpokken, waterpokken

Wat maakt het uit wat de echte naam is, het punt blijft dat Manon het te pakken heeft. Dus staat het schaap vol met rode stippen, ocharme!
Het begon zaterdag met een pukkeltje op de poep. Tegen de avond had ze er 1 bij op haar hoofd en 1 op haar dij. Zondagmiddag ben ik gestopt met tellen en kleurde ik erop los. Ik heb nu een omgekeerde paddestoel: wit met rode stippen.
Gelukkig mag ze naar de creche gaan, alle kindjes liepen daar al gestippeld rond de voorbije dagen, ik wist dus dat het maar een kwestie van tijd zou zijn. Ik verwacht dat er vanavond nog een hoop extra zullen staan, en dan is het gelukkig de weg naar genezing…

Intussen inventariseer ik: de slechtste plaatsen om een blaasje te hebben!
1. in het krulletje van de oorschelp (en daar heeft ze er 2!)
2. in het putje waar het oog de neus raakt
3. in de pamper waar je steeds de natte doekjes nodig hebt

One thought on “windpokken, waterpokken

Geef een reactie