de zoektocht naar een speen

De kleine pruts drinkt uit flesjes met rubberen spenen. Haja, met hare reflux bleek dat te verhinderen dat ze te veel lucht hapte, dus investeerde ik in flesjes van Chicco met bijhorende speentjes. Naarmate pruts groter werd en haar melk dikker knipte ik een streepje in de top van de speentjes, om zo een home-made 1-2-3 speen te maken. Wat zeer goed werkt trouwens. Maar je bent verondersteld de speentjes om de 4 maand te vervangen, dus nu ze 7 maand geworden is ging ik maar op weg om de juiste speentjes op de kop te tikken. Bij Dreambaby stonden ze op de site, dus hop naar de dichtstbijzijnde Dreamland. Waar Murphy was langsgeweest en ze allemaal uitverkocht waren. Het wicht dat verantwoordelijk is voor de baby-afdeling beweerde zelfs dat ze niet meer te leveren waren! Maar kom, het was niet al te ver, dus hup naar de hoofdzetel van Dreambaby in Halle! Hier zorgde Murphy voor oponthoud in de vorm van heel veel vrachtwagens en geen parkeerplaats. En u raadt het al, wanneer Murphy zijn lelijke kop laat zien blijft het maar doorgaan, waren ze bij Dreambaby ook uitverkocht, moest ik wachten aan de kassa waar ze cadeautjes aan het inpakken waren en werd ik dan naar een andere balie gestuurd waar ze de speentjes maar niet vonden in het systeem…
Eindelijk, na veel gezoek, mocht ik achter de balie op de computer gaan kijken, op de site tonen wat ik wilde en werd mij bevestigd dat ze vandaag geleverd worden in de centrale stock en ik wel degelijk kon bestellen…

Wat we allemaal niet doen om die kleine mormeltjes een aangenaam eetmoment te bezorgen!

Geef een reactie