ecocheques

Wel, het systeem van de ecocheques is precies niet zo uitgedraaid als de politici hadden gewenst. Met de tweede vlaag op komst heb ik ook deze keer al gevonden waar en waaraan ik ze ga uitgeven. Als je dan mijn lijstje bekijkt dat ik met ecocheques gekocht zal hebben is het meteen duidelijk:

– een stoomstrijkijzer (Krefel, aanvaarden ecocheques op alles)
– waterdichte laminaat voor in de badkamer (Brico, aanvaarden ecocheques op alles)
– een nieuwe barbeque (ook Brico)
– 2 ligstoelen voor in de tuin (Blokker Liedekerke, aanvaarden ecocheques op alles)

En dan mag je me eens helpen te vinden wat het ecologische karakter is in deze aankopen! Maar geef nu toe, een zuinige tv hebben we al, we hadden zoveel spaarlampen dat ik er net nog 1 heb weggegeven, droogtrommels die onder energieklasse A vallen zijn onvindbaar, enz. Logisch dat we dan op dergelijke aanbiedingen ingaan, nietwaar?

2 thoughts on “ecocheques

Geef een reactie