Smartphones

Ik wilde het eerst niet toegeven aan mezelf. Het kon niet dat mijn smartphone sommige van mijn internetactiveiten vrijwel volledig zou overnemen. Mijn kleine Nokia 5230 was een zeer fijn cadeau van mijn ventje, de 3.5G verbinding (die alleen Nokia heeft!) was aangenaam snel en wegens beperkingen op het internetgebruik op het werk kon ik tenminste mijn sociale netwerken blijven onderhouden.

Tot ik daarnet tot de ontdekking kwam: ik heb in geen dagen nog mijn mailbox geopend op iets anders dan mijn telefoon. Ook fbook open ik nog amper op iets anders, behalve als één of andere bug mijn mobiele activiteiten daarop verhindert (lees: bekijken van details van events zoals wie er allemaal gaat komen).

Mijn mobiele connectie blijft maar groeien. Mijn telefoon wijkt nog amper van mijn zijde. Het is op dat moment ook dat je merkt wat de beperkingen zijn van mijn fijn huidig toestelletje: geen wi-fi…

En eigenlijk is dit nog één van de redenen waarom ik stiekem hoop kans te maken op de Nokia E72 die er te winnen valt via BGGD29 en Telenet Connect.

Vrijdag 11 juni valt de beslissing. Duimen jullie mee voor mij?

Geef een reactie