Verjaardagsfeestje

Ok, ik ben pas morgen jarig, maar omdat er volgend weekend al andere plannen op het menu staan hield ik gisteren een lichtjes vervroegd verjaardagsfeestje. Ook het gecombineerd feestje bij mijn ouders voor mijn pa, mijn broer en ik is al achter de rug.

En het was weer fijn wat er allemaal in de cadeautjes zat:
– een naaimachine (ouders)
– mooie buitenkaarsen van mijn neefje en nichtje
– de DVD van Wolverine
– de blu-ray van Coraline (met de 3D versie en 4 brilletjes inbegrepen)
– de blu-ray van 9
– de blu-ray van Narnia: Prince Caspian
– de CD van Isbells
– boek Stephen King, de Donkere Toren deel 4 (eindelijk de reeks compleet!)
– een waardebon voor Media Markt
– een waardebon voor Key Music
– 3 metalen brain teasers (de eerste loste ik op op 20 seconden, de tweede op 40 seconden en de derde op een minuut of 2)
– 1 kleine en 2 grote lantaarns voor op het terras
– een fles Baileys
– een Giant Microbe: sore throat
– een gigantisch slaapkleed met opschrift pijamoose met elandjes erop

Een paar aanwezigen hebben me weer echt verrast wat hun ideetjes voor cadeautjes betreft! En ik heb er blijkbaar nog 2 tegoed: eentje van mijn schoonouders en eentje van een vriend die noodgedwongen moest afzeggen voor het feestje omdat hij met zijn band moest optreden.

Valt het op dat ik van cadeautjes houd?

Geef een reactie