Someone on the internet is wrong!

Het internet. Sinds begin jaren 90 dwaal ik hier al rond. Deze blog is natuurlijk een pak recenter, maar way back in 1994 doolde ik sporadisch rond op de toen prehistorische websites, op irc kanalen. Good old times. Jaar na jaar werd ik actiever, toen ook de connectiemogelijkheden steeds makkelijker werden. En zelfs toen al was al wat je vond qua blogs en andere informatie met een stevige korrel zout te nemen. Om te overleven op het www heb je een stevige dosis sarcasme, ironie en zelfkennis nodig, en moet je bij elke post, elk artikel je afvragen: Seriously!? Seriously???
Daarom reageer ik enkel op blogposts van mensen die ik ken, waarvan ik kan inschatten hoe serieus ze het menen. De rest van de wereld kan iets menen of niet, maar wie ben ik om op het internet te beslissen wat wel en niet gemeend is?
Net zoals deze blog. De titel zegt het al zelf, de avonturen van een gek flapkonijn. Soms zet ik hier serieuze posts, af en toe zijn ze te gek om los te lopen. Een voorbeeldje, de post over de vloek op Star Trek films. De uitgeschreven versie van een running joke binnen mijn kennissenkring. Toch vond iemand het nodig om, net zoals de afgebeelde persoon in deze cartoon te wijzen op de foutjes in de redenering. Met een stevige lading aan grammaticale fouten en schrijffouten. En die persoon wenst blijkbaar op het internet au serieux genomen te worden.

Dream on… dream on…

Geef een reactie