Dat Samsung er gelegen heeft voor mij

Met Kerst en Nieuw kreeg ik een prachtig cadeau van mijn ventje: een roze Samsing Star gsm. Van de smartphones is het één van de goedkopere oplossingen en ik vond het super! Niet ingewikkeld, niet te duur en leuk design. Vol goede hoop stelde ik hem volledig in. En dan kwam de “major fail” boven te drijven. Ik nam via het werk een data-abonnement en ontdekte dat het ding met een fabrieksfout zit. Connecteren op het internet is gewoon onmogelijk, zelfs via het corporate network waar ik op zit. En na eens goed de specificaties te analysere kwamen we tot de conclusie dat het internet beperkt is tot EDGE.
Na een vruchteloos bezoekje bij MediaMarkt waar het machientje was aangekocht namen we een besluit: deze gsm werd binnengegeven onder garantie, ik mocht gebruik maken van mijn ventje zijn oude Samsung Omnia (waarvan de touchscreen op grote stukken al niet meer werkte) die hij net verving door een HTC HDII en dan zouden we met het gerecupereerde geld een Nokia 5230 kopen. Zelfde prijsklasse maar o. zo. veel. beter!
Sinds vandaag ben ik dus de trotse eigenares van een witte 5230 met blauwe achterkant. Tegenwoordig worden die geleverd met deels opgeladen batterij, zodat je er direct kan aan beginnen en zonder zelfs de handleiding te moeten lezen slaagde ik erin SIM en microSD correct te installeren en de settings goed te zetten. Het ding deed wel een beetje lastig over het importeren van mijn contacten van op de SIM kaart, maar dit was snel genoeg opgelost.
Maar één ding is zeker: ik blijf nu voor altijd bij Nokia, Samsung heeft volledig afgedaan voor mij.

2 thoughts on “Dat Samsung er gelegen heeft voor mij

    1. endimi

      Ga naar de contactlijst, kies options, kies settings en zet “contacts to display” op “several memories”. Dat heeft het voor mij gedaan.

Geef een reactie