The Colour of Magic

Solden zijn soms leuk, als er niet te veel volk is en zo. In elk geval kochten we al een paar DVDs deze solden, bij Intertoys was er een 2=3 actie op DVDs. Meestal zijn die niet veel soeps, maar deze keer vonden we tot onze grote verbazing 3 leuke DVDs: Hogfather, Eragon en The Colour of Magic. Hogfather hebben we al, maar die konden we vlotjes aan een vriend doorverkopen. Maar The Colour of Magic hadden we nog niet, en we waren maar wat blij dat die nu ook in Belgie werd uitgegeven!
Intussen hebben we beide afleveringen van deze miniserie bekeken en ik moet zeggen dat ondanks een paar foutjes (Cohen the Barbarian is eigenlijk kaal en Twoflower zou Aziatisch moeten zijn) het een heel geslaagde miniserie is! Ze slaagden er zowaar in een verhaallijn te trekken zodat de chaos van de originele boeken op de achtergrond verdwijnt. Ook de finale van het verhaal is mooi uitgewerkt met heel mooie en ontroerende CGI.
Een streling voor het oog en een aanrader voor iedereen die van komische fantasy houdt.

Geef een reactie