Koude rillingen

Gisteren gingen we op bezoek bij mijn schoonbroer, en schoonbroer n° 2 was er ook bij: iedereen naar putje Limburg (Riemst, vlakbij de Nederlandse grens) voor een gezellige familiebarbeque.
En het was heel gezellig. Tijdens de mannen hun 2de ronde grillen ben ik wel even moeten gaan liggen: de gezwollen voeten en de overdaad aan eten eisten hun tol. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen van deze namiddag genoten heeft.

Op terugweg doen we 5 stukken autosnelweg aan: E313, E314, E40, E19 (Ring) en nog eens E40. Op de E314 zagen we plots ongewoon veel politiewagens en combi’s rondrijden, zowel op de autosnelweg (in tegengestelde richting) als ernaast (in onze richting). Plots zagen we oranje knipperlichten en zwaailichten, dus we vertraagden en weken uit om er voorbij te geraken. Ik maakte uit dat er een aantal stangen en wielen half op het eerste rijvak lagen, mijn ventje zwoer dat er een persoon bij lag.
Aangezien er al hulp ter plaatse was reden we verder, blij om steeds dichter bij ons bedje te komen.

En deze morgen kreeg ik koude rillingen toen ik dit artikel las: Fietser doodgereden op E314 in Tielt-Winge. Brrrr…

Geef een reactie