Verjaardagscadeaus

Geef toe: niet iedereen krijgt een baby-olifant voor zijn verjaardag! Ik dus wel. Ik heb het geluk gehad op mijn verjaardag op te staan, het nieuws aan te zetten en te horen dat er op mijn verjaardag ook het eerste baby-olifantje van de Antwerpse zoo is geboren.

En als dat nog niet genoeg is!

Blije ikke is ook in blijde verwachting. Vandaag ben ik precies 13 weken zwanger. Jawel: op mijn verjaardag was ik ook nog eens 3 maand zwanger van een (tot nu toe) gezonde baby, die zelfs een dikke week voor ligt op schema!

Het is het jaar van de verandering voor dit konijn. Huisje, tuintje, ventje, kindje. Ik mis nog slechts het hondje, maar dat zien we later wel. Eerst die verbouwing eens zo veel mogelijk rond krijgen en een kinderkamer klaarmaken. Het jaar wordt er steeds drukker op.

Geef een reactie