tram 3

Hij komt eraan: tram 3. Volgende zondag zal hij bij mij stoppen, nog 4 nachtjes slapen.
Ik ben er kalmpjes over, het is het einde van de wereld niet, en er staan genoeg andere belangrijker dingen te gebeuren om dit niet aan mijn hart te laten komen.
Het wordt dus een weekend vol feesten: morgen het verjaardagsfeestje voor een vriendin die eingelijk vandaag jarig was, zaterdag bij ons thuis een verjaardagsfeestje voor mij, zondag gaan we bij mijn schoonouders langs voor zelfgemaakte lasagne en dan trakteren we ons op Wolverine, waarvoor er nog 2 gekregen filmtickets naar mij liggen te lonken op de kast.
Grappig detail: heel wat mensen proberen me nieuwsgierig te maken naar de cadeaus die ze voor mij in petto hebben. Wilde verhalen over lange zoektochten en angstige bestellingen op internet zijn mij al ter ore gekomen, dus ik ben iegenlijk best wel benieuwd!

Geef een reactie