Ayreon: Into the Electric Castle (and other tales)

Het gebeurt zelden dat er een live optreden is van Ayreon. Arjen Lucassen startte Ayreon zelfs omdat hij niet meer live wilde gaan optreden.

Dus wanneer het gebeurt zijn de Ayreonauten op het appel. Vorig weekend waren er 4 voorstellingen om de 20ste verjaardag te vieren van het album “Into the Electric Castle”. Deze rock space opera wordt gebracht door een aantal gigantische namen in de rock wereld, zoals Fish, Anneke van Giersbergen en Damian Wilson.

De stage was geweldig, de muziek en de show nog beter, en als geweldige special guest en de narrator van het geheel: acteur John de Lancie (beter gekend uit zijn glansrol als Q in Star Trek: The Next Generation!).

Foto’s van het heerlijke event vind je op de facebookpagina van 013.

Geef een reactie