Mijn nieuwe favoriete restaurant…

Het begon met een uitnodiging voor de Bar of Masks als event rond de lekkere Filippijnse Don Papa rum van de Bleeding Heart Rum Co. Daar waar de meeste rum uit het Caribisch gebied komt heeft deze een unieke afkomst: de helling van de vulkaan Mt. Kanlaon.

Don Papa cherry cask rum. Lekkerrrrr…

We raakten aan de babbel met de verantwoordelijke voor het merk, en hij bleek de eigenaar van een restaurant in Brussel waar we al van gehoord hadden: Humphrey. Het concept van Humphrey is echt leuk: gerechten met Fillipijnse invloeden, gemaakt om te delen met je tafelgenoten. De kaart verandert regelmatig, dus telkens opnieuw een nieuwe ontdekking (én bevat een hele kolom vegetarische schotels!).

Schelpen in curry met sake…

Bovenop het heerlijke eten is er ook nog een geweldige sommelier. Als het even kan: laat je verrassen bij het eten. Hij toverde voor ons al mezcal, sake, witte en rode wijnen en zelfs speciale geuze bieren op tafel die telkens perfect pasten bij de geserveerde schotels.

Rundsvlees op een schouderblad geserveerd…

Kortom: een aanrader.

Geef een reactie