Hij kwam!

Het waren drukken tijden voor Endimi, vooral op werkvlak. Maar dat is voor een andere post. Belangrijke gebeurtenis in het gezin nu echter: de Sint kwam! Al moet ik zeggen dat het kantje boordje was gezien het algemene gedrag van de kinderen de avond van het schoentje. De Sint was op school al langs geweest en had cadeaus beloofd, en de spanning was er duidelijk te veel aan. Maar hij kwam!

Op 6 december ‘s ochtends kroop Manon vrij vroeg bij ons in bed. Ze wachtte geduldig tot Aidan wakker zou worden. Enige minuten later stond hij opgewonden in de gang: ER LAGEN NIC-NACJES OP DE TRAP!

Ongebreideld enthousiasme, gevolgd door een peinzende blik bij het aanschouwen van het gebrachte goed: ze hadden toch helemaal geen boekjes gevraagd? (Sinterklaas brengt hier ALTIJD een boek voor elk!). Maar de boekjes waren wel leuk. En de Paw Patrol onesie ook. En het spel voor Manon haar Nintento 2DS was niet precies wat ze gevraagd had, maar wel leuk!

Het Hatchimals ei voor Aidan is echt wel een schot in de roos. Het werd voorzichtig uitgebroed in een fleece deken, en het kwam al uit! Een tweeling girafarigs! (En ze hebben een uit-knopje!) Ze sliepen op zijn nachtkastje en er wordt immens veel mee gespeeld.

Manon amuseert zich te pletter met haar MC² dagboek en de interactieve babypop die ze vroeg (lang leve Aldi om die aan een betaalbare prijs te hebben!)

De grootste hit is echter het gezelschapsspel dat ze allebei wel wilden hebben: Griezelgraf! Ik speelde het samen met hen en het is hilarisch en werkt super goed! Dat is echt uren plezier gegarandeerd!

En ook op het werk kwam hij! Eerst voor onze eigen collega’s, en tot onze verbazing ook in de co-working space waar we ons kantoor hebben 🙂

En nu nog heel even geduld: onze kerstboom wordt vrijdag geleverd, dus zondag kunnen we die rustig samen versieren!

Geef een reactie