FACTS 2017!

Zoals bij zowat elke editie was ik op post, en we namen mijn nichtje mee, die nogal houdt van k-pop ‘n dergelijke dingen. Dit keer nog eens op zaterdag, wat was het druk! Wegens de grote drukte parkeerden we aan het station en namen de tram naar Flanders Expo, gratis met het FACTS toegangsticket en slechts 5 haltes. Ik maakte amper foto’s wegens de grote drukte, maar kocht toch een paar leuke dingen!

Een heel leuk t-shirt:

Eetstokjes met etui, een setje voor mij en ééntje voor Manon:

Awesome dobbelstenen:

En een kitty voor op mijn gsm:

Het was echt leuk, ook het nichtje heeft duidelijk genoten, en Manon koos  uiteraard nog eens een mystery bag met Aziatische goodies.

Vandaag loopt FACTS nog een dagje. Als je zin hebt om te gaan: op zondag is het altijd rustiger 🙂 

Geef een reactie