Werelddierendag 

De dag waarop de cavia’s ook nog een schimmel bleken te hebben meegebracht en ze dus in bad gingen met een speciaal product (en nu 10x om de 2 dagen). Hun kot werd dus ook vroeger en grondiger gekuist. Met mijn dettol handzeep en dan grondig afgespoeld. Het badje vonden ze best wel ok, het was duidelijk een goede temperatuur. Maar wel nat. Heel nat. Er kruipt meer water in zo’n cavia dan ik dacht. Het handdoek doen vonden ze duidelijk ook best gezellig. En nu doen ze terug waar ze goed in zijn: knabbelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s