Krak… en toen kwam er een nieuwe speeltoren.

De oude speeltoren deed krak… Hij stond er al toen we het huis 9 jaar geleden kochten, en we hebben er geen idee van hoe lang die er daarvoor al stond. Het hout bleek op sommige plaatsen gewoon op. En dus bestelden we een nieuwe. Gisteren werd die eindelijk in elkaar gestoken, dankzij de hulp van mijn schoonbroer en zijn vrouw. Ik raad het niemand aan om tijdens deze nog steeds droge periode (ondanks de regen vandaag) 40cm diepe putten te moeten steken in harde leemgrond. Maar we gingen door, en na een halve dag doorwerken stond hij er, de nieuwe schommel met glijbaan. Een grotere glijbaan dan voorheen!

Een extra plan: we gaan ook nog een kleine klimmuur aan de achterkant monteren, zodat er 2 manieren zijn om naar de glijbaan te klimmen. Dan kunnen de kinderen helemaal avonturen gaan beleven in de tuin 🙂

Geef een reactie