De vakantie begon… met veel regen

Dus van dat buitenspelen de eerste vakantiedagen kwam niet veel in huis.

Toen de schoolbel gerinkeld had op vrijdagmiddag haalde ik 2 uitbundige kindjes op, en gingen we zoals heel veel andere mensen iets eten bij Mc Donald’s. Daarna mochten ze bij Hermelijn iets kiezen. Aidan koos een spinner, Manon kocht 3 strips die ze intussen verslindt! En we genoten van de eerste kortingen door 2 paar sandalen op te pikken, aangezien hun teentjes uit de vorige beginnen te piepen.

Manon mocht op zaterdag nog naar een verjaardagsfeestje, wij herschikten de speelhoek en er werd in het weekend gebouwd en geknutseld!

Aidan maakte volledig zelf een Lego Star Wars schip, dat ik al een tijdje geleden kreeg van de lieven mensen van Lego, maar de kinderen waren ofwel te jong, ofwel hadden ze geen zin om te bouwen. Ik zat er gewoon naast om hem te helpen focussen op de juiste stap in de handleiding. Hij moest er op een gegeven moment van zweten zei hij! Maar hij was apetrots toen het klaar was! En mama ook, want dat was een doos voor leeftijdscategorie 7-12…

En Manon maakte mij ook trots: zij vond een doos terug bij het herschikken van de speelhoek met een setje om een Minnie Mouse handtas te maken. Op zondag middag begon ze dus naarstig te naaien!

En vanaf vandaag gaan ze een weekje op sportkamp in de gemeentelijke sporthal. De vakantie is ingezet! 🙂

Geef een reactie