Een schoolreis op mini budget?

Daar wisten de kleuterjuffen op Aidan zijn school wel raad mee! Een hele week werd er naartoe geleefd: een piraat in de klas! Piratenverhalen en schatten zoeken! Om op vrijdag allemaal met een sjaaltje op het hoofd en een doodskopt-shirt naar Blankenberge te vertrekken! Daar werden schatten gezocht in het zand, touwtje trek gedaan, voetjes gespoeld in de zee, boterhammen gegeten in de duinen en littekens getekend op de snoetjes. En ten slotte een groot feest: de piraat was jarig! De kinderen hadden zich duidelijk te pletter geamuseerd, zonder dure toegangen te betalen. Geweldig toch?

Een reactie op “Een schoolreis op mini budget?

  1. Liese

    meer moet dat niet zijn. Ik begrijp die scholen niet die naar Bellewaerde of Plopsa trekken. Daar moeten ze met heel die bende op die attracties geraken etc en soms gaan kinderen al eens naar een pretpark in de zomer (denk ik, zelf doe ik dat liever tijdens het schooljaar)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s