Een schoolreis op mini budget?

Daar wisten de kleuterjuffen op Aidan zijn school wel raad mee! Een hele week werd er naartoe geleefd: een piraat in de klas! Piratenverhalen en schatten zoeken! Om op vrijdag allemaal met een sjaaltje op het hoofd en een doodskopt-shirt naar Blankenberge te vertrekken! Daar werden schatten gezocht in het zand, touwtje trek gedaan, voetjes gespoeld in de zee, boterhammen gegeten in de duinen en littekens getekend op de snoetjes. En ten slotte een groot feest: de piraat was jarig! De kinderen hadden zich duidelijk te pletter geamuseerd, zonder dure toegangen te betalen. Geweldig toch?

One thought on “Een schoolreis op mini budget?

  1. Liese

    meer moet dat niet zijn. Ik begrijp die scholen niet die naar Bellewaerde of Plopsa trekken. Daar moeten ze met heel die bende op die attracties geraken etc en soms gaan kinderen al eens naar een pretpark in de zomer (denk ik, zelf doe ik dat liever tijdens het schooljaar)

Geef een reactie