Kermis!

We wonen in een kleine gemeente, en in vergelijking met waar ik opgroeide zijn de kermissen hier dus heel klein. Maar daarom niet minder leuk! Het is gewoon een kwestie van niet ondoordacht de weekends vol te plannen wanneer er heel kort eens wat kermisattracties staan, zodat de kindjes mee kunnen gaan genieten. Pinksterweekend is zo’n kermisweekend, dus gingen ze op de molen, staken we jetons in de machines van het lunapark en werden er eendjes gevist. Manon kreeg ein-de-lijk de pomponnetjes die ze al heel lang wou om bij haar K3 cheerleader outfit van JBC te passen, Aidan ontdekte kleine zakjes Lego bij het eendjes vissen en in ruil voor de punten uit de jetonkasten kregen ze elk een ei om een dino mee uit te broeden. En het weer was ons nog één dag gunstig gezind 😉

Geef een reactie