Lente in de tuin

Met het mooie weer is het fijn vertoeven in de tuin! Ook de lentebloemen in de tuin doen het weer goed, wat ook nodig is want de hommels en bijen zijn al in de weer! De volgende felle lentebloemen zorgen voor de broodnodige energie voor de hommels die opnieuw mijn composthoop aan het uitkiezen zijn om nesten te bouwen, in volgorde van verschijning: sneeuwklokjes, witte narcissen, mini narcissen, hyacinten en blauwe druifjes. Aan de voordeur had ik ook al een schaal met krokussen en hyacinten, maar deze zijn intussen al uitgebloeid. De volgende generatie bloemen staat al klaar, en de roze akelei zal de volgende zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s